Einhell introduceert nieuwe Power X-Change snoerloze Bladblazers

GE-CL 36/230

Bladblazers zijn nuttige helpers als het gaat om het snel en zonder veel moeite bladeren of kleine takjes te verwijderen vanaf de bodem. Batterijgevoede apparaten scoren punten voor hun draadloze vrijheid en flexibiliteit. Net op tijd voor de herfst breidt Einhell zijn accusysteem Power X-Change nu uit met een krachtige 36 Volt snoerloze bladzuiger/ventilator.

2-in-1-functie voor optimaal tuinonderhoud

Of het nu in de tuin, op de oprit of op trottoirs is, op de grond liggend gebladerte is niet alleen onaantrekkelijk, maar kan ook leiden tot een ongewenste glijbaan in vochtige omstandigheden. De zweterige verwijdering met hark en bezem is echter vervelend en tijdrovend. Een eenvoudige en handige methode is echter het gebruik van een bladzuiger of bladblazer.

Om de hobbytuinier in staat te stellen zich vrij en zelfstandig te bewegen, volledig zonder stopcontact of vervelende verstrengelde kabels, is een apparaat op sterke accu´s de ideale keuze. Als nieuw lid van de Power X-Change familie, die al meer dan 130 accu aangedreven gereedschappen en tuingereedschap omvat, ondersteunt de nieuwe 36 Volt snoerloze bladblazer GE-CL 36/230 Li E de hobbytuinier in zijn werk. Met de snoerloze helper kan de gebruiker de bladeren opblazen of opzuigen tot een hoop en ze vervolgens versnipperen met de geïntegreerde versnipperingsfunctie om compost te produceren.

De compacte Power Pack

Power X-Change snoerloze Bladblazers
De nieuwe Einhell GE-CL 36/230 Li E kan worden gebruikt als bladvacuüm of bladblazer en is traploos regelbaar © Einhell

Dankzij de Twin-Pack technologie worden twee 18 Volt Power X-Change accu’s eenvoudig gecombineerd in het 36 Volt apparaat. Deze kunnen afzonderlijk of samen met alle andere Power X-Change apparaten worden gebruikt.

Tuin Handige reiniging

De krachtige 36 Volt (= 2x 18 Volt) stofzuiger GE-CL 36/230 Li E wordt geleverd met een brede zuigbuis en een smalle blaaspijp. Het wisselen tussen de buizen gebeurt zonder gereedschap. De zuig- en blaaskracht kan precies worden gedoseerd zoals vereist door de snelheidsregeling. Zo kan hij met een maximale zuigcapaciteit van 700 m³/u via de grote opening tot 45 liter in zijn opvangzak bewaren.

Via de smalle buis met een luchtsnelheid van 230 km/u blaast hij op zijn beurt moeiteloos bladeren, naalden en kleinere takken of dennenappels weg. Het maximale blaasvermogen wordt bereikt via de turboschakelaar.

De ergonomische handgreep met softgrip en antivibratiefunctie, de verstelbare extra handgreep en de verstelbare draagriem maken het werken met de snoerloze stofzuiger bijzonder comfortabel. De twee geleidewielen zijn ook in hoogte verstelbaar. De reinigingsopening is voorzien van een veiligheidsschakelaar.

Bevalt dit artikel?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen.

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.