Kärcher AD 2 Battery: Asstofzuiger met accu aandrijving gepresenteerd

Kärcher AD 2 Battery

Sociale barbecues in de tuin of avonden samen voor de open haard staan voor één ding in het bijzonder: gezelligheid. Aan de andere kant is het verwijderen van de bijbehorende asresten een van de meer impopulaire en soms vervelende taken. Met behulp van de nieuwe accu-aangedreven Kärcher AD 2 Accu-aszuiger kan fijn en grof vuil gemakkelijk en vooral in de toekomst grondig worden verwijderd.

Ruimtebesparende helper voor binnen en buiten

Dankzij het compacte ontwerp is de accu van Kärcher AD 2 variabel en eenvoudig te gebruiken – zonder vervelende wirwar van kabels en het moeizame zoeken naar het volgende vrije stopcontact. Met een gewicht van slechts 3,9 kilogram is het ook gemakkelijk te vervoeren.

Om het vuil en de koude asresten na het opzuigen te verwijderen en het reservoir te reinigen, kan het ééndelige filter moeiteloos en zonder contact met vuil in één stap worden verwijderd. Het filterreinigingssysteem garandeert een hoge, langdurige zuigkracht met een druk op de knop en maakt een handmatige reiniging van het filter overbodig.

Volle kracht vooruit

De nieuwe AD 2 Batterij breidt het batterijplatform van Kärcher uit en kan worden gebruikt met de verwisselbare batterijen van andere Kärcher 18-volt apparaten. Met 2,5 Ah heeft hij een continue looptijd van ongeveer 12 minuten, en met een 5,0 Ah accu kan hij 25 minuten worden gebruikt. Het LCD-display geeft informatie over de resterende looptijd.

In combinatie met de 14-liter opvangbak kan de houtskoolgrill, de open haard of het pelletverwarmingssysteem grondig worden gereinigd. De AD 2 Batterij voldoet aan alle noodzakelijke veiligheidsvoorschriften voor asstofzuigers.

Tuin AD 2 Battery 1
Tuin AD 2 Battery 2
Tuin AD 2 Battery 4

Kärcher Accu-universum

Het “Kärcher Battery Universe” bestaat uit twee batterijplatformen met een voortdurend groeiend aantal apparaten, variërend van hogedrukreinigers tot bladblazers en multifunctionele stofzuigers. Zowel de compacte 18-volt accu’s als de krachtige 36-volt accu’s zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten voor een breed scala aan toepassingen.

Het bijzondere: De accu’s zijn volledig compatibel met alle Kärcher-apparaten in dezelfde spanningsklasse, of ze nu tot het Home & Garden- of het Professional-assortiment behoren. Een uniek verkoopargument van alle oplaadbare accu’s van Kärcher is het LCD-display met “Real Time Technology”, dat niet alleen de resterende accucapaciteit, maar ook de resterende looptijd en oplaadtijd precies in minuten weergeeft. De behuizing van de batterijen is bijzonder schokbestendig en beschermd tegen stof en waterstralen volgens beschermingsklasse IPX5.

Dankzij efficiënt temperatuurbeheer leveren de accu’s zeer goede prestaties, zelfs bij intensieve toepassingen, terwijl intelligente celbewaking beschermt tegen overbelasting, oververhitting en diepe ontlading. Als een apparaat gedurende langere tijd niet wordt gebruikt, zorgt de processorgestuurde, automatische opslagmodus van de accu’s voor een lange levensduur van de cellen.

Bevalt dit artikel?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen.

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.