Nieuwe GARDENA Blad- en gazonverzamelaar – de herfst kan komen

Tuinruimer

Als de bladeren in de herfst vallen, kun je ze op veel plaatsen horen: het lawaaiige bladblazers in de buurt. GARDENA wil bewijzen dat het ook stiller kan met de nieuwe Leaf and Lawn Collector, die volledig zonder motor werkt en ontworpen is om op betrouwbare wijze herfstbladeren op het gazon, paden en opritten te verwijderen.

Het verzamelen van bladeren is een van de meest onpopulaire tuinwerkzaamheden in de herfst: het is tijdrovend, maakt de handen vuil en wordt meestal gedaan bij ongemakkelijk en koud weer. Maar als u uw gazon gezond de winter in wilt laten gaan, heeft u weinig alternatieven. Want onder de herfstbladeren worden de grassen snel geel en beginnen ze te rotten, en in plaats daarvan ontwikkelen zich schimmels en mossen.

Met de nieuwe GARDENA Blad- en gazonverzamelaar is het werk snel en zonder veel moeite gedaan. Het is tijdbesparend, stil, effectief en rugvriendelijk, zonder motor, milieuvriendelijk en betrouwbaar. Zelfs grotere gazons en zelfs paden en opritten kunnen snel worden vrijgemaakt van vervelende bladeren door de Blad- en gazonverzamelaar – zonder vervelend te hoeven buigen. Een enorm voordeel ten opzichte van de zware en luidruchtige bladblazers.

Makkelijker bladeren verzamelen

Tuin 1468791
Het roterende borstelsysteem vangt handig de bladeren op © GARDENA.
Tuin 1468795
Lopen, zonder 1 geluid te produceren.

De hoogte van de Gardena Bladverzamelaar kan eenvoudig worden aangepast aan de betreffende ondergrond. Ergonomisch gevormde handgrepen maken het gemakkelijk om de collector te duwen. Speciaal gevormde haren van hoogwaardig kunststof transporteren de bladeren in de grote opvangzak. Het kan gemakkelijk en moeiteloos worden verwijderd voor het legen. Als de borstels ooit versleten zijn, kunnen ze snel en eenvoudig worden vervangen zonder dat er gereedschap voor nodig is.

Voor de opslag is de blad- en gazonopvangbak zeer klein, omdat deze gemakkelijk rechtopstaand kan worden opgeslagen. GARDENA biedt 5 jaar garantie op dit nieuwe, innovatieve tuingereedschap.

Voor een stille, effectieve bladverzameling in recordtijd op grotere oppervlakken. De Garden Tool is verkrijgbaar voor € 139,99 bij Coolblue.nl

De GARDENA Bladverzamelaar in een oogopslag

  • vernieuwend en nieuw
  • zonder motor, stil en milieuvriendelijk
  • rugvriendelijk
  • ergonomische handgrepen voor gemakkelijk duwen
  • extra grote vangtas
  • gemakkelijk, handig leegmaken
  • plaatsbesparende opslag
  • eenvoudige vervanging van de borstel zonder gereedschap
  • 5 jaar garantie

Bevalt dit artikel?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen.

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.