Welkom bij de grote robotmaaiervergelijking 2021. De autonoom rijdende maaiers veroveren stilaan de tuinen thuis en maken de regelmatige verzorging van het gazon veel eenvoudiger voor hun eigenaars. Uitgerust met heel wat technologie en veiligheidsvoorzieningen zijn ze tegenwoordig een serieus alternatief voor de klassieke grasmaaier – zowel voor kleine als zeer grote gazons.

Maar welke robotmaaier is de beste? Om daar achter te komen, heeft onze redactie een aantal toestellen onder de loep genomen en de beste modellen samengevat in een overzichtelijke vergelijkingstabel. Met behulp van de filters kunt u de selectie aan uw behoeften aanpassen en de afzonderlijke modellen rechtstreeks met elkaar vergelijken. Daarnaast hebben we alles wat u moet weten samengevat en een koopgids gemaakt om u te helpen de juiste robotmaaier te kiezen.

Opmerking: Onze vergelijkingen zijn gebaseerd op verschillende informatiebronnen, zoals technische gegevens, meningen van klanten, onze eigen praktijktests en tests van grasmaairobots door Stiftung Warentest en andere gerenommeerde instituten. Meer over ons evaluatieproces.