OfficeCube biedt verwarmde kantoorkubussen voor in de tuin

OfficeCube

Nadat de Amerikaanse kantoormeubelfabrikant Autonomous in oktober 2020 zijn Zen Work Pod presenteerde, en waar wij al over hebben geschreven, volgt nu het Nederlandse bedrijf OfficeCube met zijn visie van een kantoorkubus voor in de tuin.

Dankzij de geïntegreerde verwarming is het met de “Cube Max” ook in de winter gemakkelijk om in het tuinkantoor te werken, en dit van een echte Nederlands bedrijf.

De transparante, gesloten kubussen bieden alles wat nodig is om buiten te werken. En de hoogwaardige buitenkantoren van het gepatenteerde ontwerp kunnen bijna overal worden opgesteld: in de tuin, op het terras, in openbare ruimten of zelfs midden in de natuur.

Afhankelijk van de eisen zijn de designer kubussen verkrijgbaar in twee verschillende maten. Voor één persoon in 2 x 2 meter of 4 m² of in 3 x 3 meter of 9 m² met twee werkplekken.

Bovendien is het enigszins afwijkende bureau verkrijgbaar in verschillende versies: De eenvoudige “Cube Remote” variant is bijzonder geschikt voor het werken op plaatsen waar geen elektriciteit beschikbaar is. De “Cube Executive”, daarentegen, biedt een 220 V stroomaansluiting en designverlichting voor binnen en buiten.

Als u zowel in de zomer als in de winter in uw design-kantoorkubus wilt werken, moet u eens naar de “Cube Max” kijken. Hier is ook een airconditioningsysteem voor warm en koud geïntegreerd, dat het hele jaar door voor een optimaal werkklimaat zorgt.

Prijzen van de moderne tuinkantoren

Fabrikant OfficeCubes belooft een levensduur van 50 jaar voor alle versies. Wie terugschrikt voor de hoge eenmalige aankoopprijs vanaf 19.995 euro voor de versie met afstandsbediening, kan ook kiezen voor een huurkoop vanaf 450 euro per maand. In combinatie met een aanbetaling wordt het design-tuinkantoor dan na 36 maanden eigendom.

Cube RemoteCube ExecutiveCube Max
Gebruiksklaar bureau
Scharnieren & sloten van hoge kwaliteit
220V stroomaansluiting
Innen- / Außenbeleuchtung
Airconditioning warm & Koud
Levensduur: 50 Jahre
Aanbetaling
€ 5.000
Aanbetaling
€ 5.500
Aanbetaling
€ 6.000
€ 450 / maand€ 495 / maand€ 595 / maand
Looptijd: 36 maanden
Eenmalige koopoptie:
19.995
Eenmalige koopoptie
22.995
Eenmalige koopoptie
24.995

Hoewel de Zen Work Pod momenteel alleen in de VS verkrijgbaar is, worden de tuinkantoren van OfficeCubes al in heel Nederland & in Duitsland geleverd. Voor de installatie is geen betonnen fundering of bouwvergunning vereist. Alleen een stevige vloerruimte en een conventionele stroomaansluiting met 220 volt zijn noodzakelijk, als het niet om de remote Cube gaat.

Tuin OfficeCube Hotel Lobby

Een lange levertijd is momenteel echter te verwachten, zoals uitvinder Lucien Bongers uitlegt: “De vraag is enorm. Als u vandaag bestelt, kunt u rekenen op een levertijd van vier tot zes maanden. In ruil daarvoor krijg je een uniek buitenkantoor dat minstens een halve eeuwigheid meegaat.”

Hij ontwierp de kantoorkubus oorspronkelijk alleen voor zichzelf, om een comfortabele feel-good sfeer te creëren tijdens het werken. Maar nadat vrienden het zagen en foto’s op het internet verspreidden, nam het aantal verzoeken sterk toe.

Bevalt dit artikel?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen.

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.