NIEUW!Binnenkort beschikbaar: Beste Huis & Tuin Aanbiedingen!

Nieuws

Universeel accusysteem van GARDENA en Bosch

1 Mins read

Met veel accu aangedreven tuingereedschap is het nu mogelijk om de accu te gebruiken in verschillende producten van dezelfde serie van dezelfde fabrikant. Ze zijn echter meestal niet compatibel met producten van derden. Bosch en GARDENA willen hier in de toekomst verandering in brengen en hebben daarom de Power for All Alliance opgericht. Simpel gedacht: Eén “Universeel accusysteem” voor verschillende merken!

Met de Power for ALL Alliance kunnen 18 volt batterijen worden gebruikt in veel verschillende gereedschappen, tuin- en huishoudapparaten.

Moderne lithium-ionbatterijen zijn duur en hebben een beperkte levensduur, dus ze moeten zo effectief mogelijk worden gebruikt. Om te voorkomen dat er voor elk apparaat een apart energie opslagapparaat nodig is, staan veel merkfabrikanten het gebruik in meerdere apparaten toe. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook het milieu.

Toch zijn er veel elektrische gereedschappen, huishoudelijke en tuinapparatuur die tot nu toe hun eigen gesloten batterijsysteem hebben gebruikt en daarom niet compatibel zijn met elkaar. Het is daarom niet ongebruikelijk dat huiseigenaren tientallen verschillende laders hebben voor grasmaaiers, heggenscharen, boormachines en stofzuigers.

Bosch en GARDENA richten gezamenlijke Battery Alliance op

Twee van de grootste fabrikanten van tuin- en huishoudapparaten willen daar nu verandering in brengen en hebben samen de Power for All Alliance opgericht. Robert Bosch Power Tools GmbH en Gardena GmbH willen het voor gebruikers mogelijk maken om veel verschillende producten te bedienen met één en dezelfde 18-volt accu.

Dit mag echter niet beperkt blijven tot apparaten van Bosch en GARDENA – het aantal partnerbedrijven dat lid is van deze alliantie wordt achtereenvolgens uitgebreid. Hun gemeenschappelijke doel is om het grootste merkoverschrijdende 18 V-accusysteem op de markt te brengen.

De volgende bedrijven of merken maken momenteel deel uit van de alliantie
Update: 03.03.2021

Universeel Accusysteem
 • Bosch Home & Garden
 • GARDENA
 • GLORIA
 • Wagner
 • Rapid
 • Emmaljunga epowered by Bosch

Voordelen van de Power voor ALLE systemen

 • Een van de grootste merkoverschrijdende batterijsystemen
 • 100% compatibiliteit binnen de POWER FOR ALLIANCE
 • Grootste verscheidenheid aan toepassingen in huis
 • Het systeem kan flexibel worden uitgebreid met veel apparaten van verschillende merken
 • Bespaar ruimte en geld en bescherm het milieu
 • De deskundigheid op het gebied van batterijen sinds 1969
Related posts
Nieuws

OfficeCube biedt verwarmde kantoorkubussen voor in de tuin

2 Mins read
Nadat de Amerikaanse kantoormeubelfabrikant Autonomous in oktober 2020 zijn Zen Work Pod presenteerde, en waar wij al over hebben geschreven, volgt nu…
Nieuws

Broeden van vogels, verstoord door licht en geluid

2 Mins read
De nachtelijke verlichting in onze steden verstoort het natuurlijke gedrag van veel vogelsoorten. Als gevolg daarvan lijdt vooral de voortplanting eronder, zodat…
Nieuws

Oude geneeskrachtige planten zouden nuttig kunnen zijn tegen het coronavirus

2 Mins read
Mensen zijn al heel lang afhankelijk van de genezende werking van planten bij verkoudheid of griep – of het nu gaat om…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.